Orthomoleculaire therapie

Mijn basis ligt bij orthomoleculaire therapie. Via voeding kun je zo mooi rust brengen in je systeem.  Waar nodig kan dit ondersteund worden door kruiden, supplementen en leefstijlaanpassingen. Ook jouw lichaam is natuur en natuur werkt cyclisch. Hierbij staan diverse processen nauw met elkaar in verband. Per persoon verschilt het waar een klacht zijn oorsprong vindt en wat dan nodig is om het zelfherstellend vermogen van je lichaam te ondersteunen. Ik kijk naar je in zijn geheel, holistisch. Ik gebruik orthomoleculaire kennis met invloeden uit de ayurveda. Door middel van een intake en eventueel aanvullend onderzoek breng ik in kaart wat momenteel een disbalans veroorzaakt. Ik zie de verbanden en ik geef je inzicht in het proces. De eerste stap naar meer kracht in je gezondheid. Rust in je basis en meer energie maken het makkelijker om ook op andere niveau`s blokkades los te laten.

Onderzoek

Vaak is een intake al voldoende om inzichtelijk te krijgen waar je lichaam ondersteuning nodig heeft. Soms is het nuttig om extra onderzoek in te zetten. Ik werk met een levendbloed analyse microscoop welke een duidelijk beeld geeft wat er speelt. Waar nodig vraag ik voor jouw specifieke klachten bloed,-speeksel,- urine en/of ontlasting onderzoek aan bij het laboratorium.

Advies op maat

Passie voor eten is menselijk. Puur voedsel geeft een zintuiglijke ervaring, zorgt voor kracht en energie. Voeding bouwt ons op, beïnvloedt hoe we ons voelen en denken. Zorgen voor jezelf vraagt om zachtheid, zelfliefde en verantwoordelijkheid. Overvolle agenda`s en schappen vol met snelle, lege voedingstoffen (die prima werken op ons beloningssysteem) maken het een uitdaging om voor onszelf en om voor onze kinderen te zorgen. Ik denk met je mee welke aanpassingen toepasbaar zijn en ik begeleid je stap voor stap naar je ideale routine.