Via systeemdenken onderzoek ik de verbanden. Voorbij oordeel en verwachting kom ik bij de vraag achter de vraag.

Je kunt bij mij terecht voor een kort orthomoleculair traject met 2 levendbloed analyses,voor een (familie) opstelling en voor maatwerk therapie en coaching. 

Bij maatwerk consulten werk ik in samenspraak met jou en combineer ik verschillende methodieken. Na je aanmelding vraag ik je om een intakeformulier in te vullen. Zo zet je alles voor jezelf nog eens op een rijtje. Ik kan dan tijdens de eerste afspraak meteen dieper kijken naar je hulpvraag, verder dan je klachten. Het eerste gesprek duurt vaak wat langer (ongeveer 90 minuten).

Soms is extra onderzoek nuttig. Ik werk met de autonome reflextest, een donkerveld levendbloed microscoop en bloed,-ontlasting,-speeksel onderzoek. Ik geef je inzicht in de oorsprong van je klachten op biochemisch niveau en samen maken we de verdere samenhang zichtbaar.

Ik werk holistisch om jouw zelfgenezend vermogen optimaal te ondersteunen. Ik geloof daarom in een multidisciplinaire aanpak. Ik kijk naar je levensstijl, je uitdagingen en de manier waarop je in het leven staat. Alles staat met elkaar in verbinding. Vanuit mijn hart stem ik af op datgene dat jou het meest ondersteunt in de stappen die je wilt zetten. Ik combineer intuïtief opgedane kennis en kunde zodat jij er verder mee kunt.

De praktijk wijst uit dat er na 2 tot 4 afspraken al veel verandert in de situatie. Aan het eind van iedere sessie wordt besproken of een nieuwe afspraak wenselijk is.

Ik heb Orthomoleculaire therapie, Systemisch coachen en Energetisch lichaamswerk samengebracht en tot een nieuwe vorm uitgewerkt. Ik geloof namelijk dat wanneer je op meerdere niveau`s werkt, je voor diepe, blijvende verandering zorgt. 

Orthomoleculair

Je lichaam is je basis. Voedsel bouwt ons lichaam op door materie, beïnvloed ons denken en voedt ons gevoel.

Systemisch

Bevrijd je van beperkende (herhalende) patronen en gedachten. Leef jouw leven en verbind zoals jij wilt.

Energetisch

Werken met energie helpt om emotionele blokkades los te laten en herstelt jouw natuurlijke energiestroom.