“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.”  – Henry Miller –

Na een uitdagende start begon ik mijn leven met een gevoelig zenuwstelsel. Invoelend wist ik altijd wat er van mij verwacht werd en er ontstond een pittige innerlijke criticus. Ik wilde alles zo graag goed doen dat de verbinding met mijn kern vervaagde. Ik trok mij steeds verder terug.

Steeds duidelijker werden ook mijn chronische fysieke klachten.  Ik ben dankbaar dat ik geen genoegen heb genomen met symptoombestrijding. Via orthomoleculaire kennis begon ik te begrijpen hoe mijn systeem werkt en dat bracht heel veel rust. Vanuit deze rust mocht ik via systemisch werk en hypnotherapie nog meer (h)erkennen en loslaten. Laagje voor laagje kwam ik dichter bij mijn essentiële zelf en voller in het leven te staan.

Iedere keer ga ik opnieuw op innerlijke reis en zie ik de wereld weer een beetje anders. Voor het proces van afpellen, controle loslaten en overgave zijn kwetsbaarheid en moed nodig. Mijn innerlijk weten en gevoeligheden ontwikkelen zich daarmee verder en ik voel me lichter en vrijer.

Samen met mijn partner, onze kinderen en hond woon ik in Goirle. Onze wijze, gevoelige dochter en pure, liefdevolle zoon houden ons steeds mooie spiegels voor. Na jaren gewerkt te hebben in de IT als account manager werd het tijd om een hele andere weg in te slaan. Ik heb in die jaren o.a. geleerd te zoeken naar de vraag achter de vraag, systeem denken door te analyseren waar het proces vast loopt en om adequaat prioriteiten te stellen bij escalaties. Dankbaar gebruik ik die competenties nu op een andere manier.

Het is een mooie uitdaging om steeds weer de ruimte in mezelf te vinden om te voelen, te verstillen en om terug te gaan naar mijn basis. Daar waar alles wat ik nodig heb al aanwezig is. Daar waar ik thuis ben. 

Relevante scholing

+Total Health –  Medische Basiskennis +Connext College – Orthomoleculair Plus +Orthokennis Laboratoriumonderzoek en Suppletieadviezen +Orthokennis – Ouderdomskwalen +NTI NLP – Systemisch Werken Basis +NTI NLP – Systemisch Werken Verdieping +HIN – Cursus NLP +HIN – Cursus Hypnotherapie +Malva Opleiding – Gevoelsontwikkeling en Haptonomie  +Malva Opleiding – Werken met de Chakra’s +Malva Opleiding – Omgaan en werken met de aura + Total Health – Fibromyalgie & CVS +Malva Opleiding – Energetische massage +Malva Opleiding – Energetische behandelingen