Introspectie in opstelling

Elke maanfase heeft een eigen betekenis en een andere werking. En elke van de 13 manen heeft zijn eigen kracht. Leven op het ritme van de maan is niet alleen heel natuurlijk, het is ook praktisch. Als het meegaan met de stroom van het leven maar wel door zelf aan het roer te staan.

De nieuwe maan staat voor introspectie en een nieuw begin. Op 17 september start de oogstmaan. De 2e oogst waar de zaden van worden verzameld en gedroogd die weer staan voor het rijkdom van het nieuwe jaar. 

Clanmoeder van de negende maancyclus: “vrouwe van de ondergaande zon”. Zij leert ons hoe we voor morgen kunnen zorgen door vandaag te plannen- door ons doele te stellen en die te bereiken. Hoe we onze wil op de juiste wijze inzetten, door onze intenties om voor de komende generaties te zorgen, te gebruiken.

-Jamie Sams

Hoe ziet jouw oogst eruit ten opzichte van een jaar geleden? Waar ben je vrijer in geworden? Waarmee sta je meer in je kracht? Neem een voorwerp mee dat hier voor jou symbool voor staat. Dit zal een onderdeel worden van het ritueel.
 
Tijdens deze workshop neem ik je mee in een visualisatie naar diepe lagen om patronen vrij te laten en om nieuw opgedane inzichten mee te nemen. Om de zaden te verzamelen waar je verder mee kunt en wilt. 
 
Er is tijd en ruimte voor ieder een eigen opstelling. Dit laat ik vrij ontstaan in het moment.
 
 
 

17 september 2020

30